گزارش عملکرد سه ماه دوم سال 1398

گزارش عملکرد کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی بابل سه ماهه دوم 1398

کتابخانه بیمارستان  شهید بهشتی بابل زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مشغول به فعالیت می باشد. هر ساله بیمارستان و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با تهیه منابع علمی چه به صورت چاپی و چه به صورت الکترونیکی که در سامانه نوپا و منبع یاب قراردارد باعث شده که کاربران کتابخانه دسترسی سریعتربه این منابع داشته باشند و در اینجا وظیفه اصلی کتابدارها در کتابخانه ها نشر واشاعه سریع اطالعات علمی به کاربران محترم میباشد.

فعالیت های کتابخانه

1. امانت منابع ، پیگیری کتب امانتی، تمدید مدارک و .....

1. از نرم افزار جامع تحت وب آذرسا (پارس آذرخش) جهت سازماندهی و مدیریت منابع کتابخانه ای استفاده می شود. امانت منابع نیز از طریق آذرسا صورت میگیرد. روزانه به طور میانگین 10 مورد امانت کتاب انجام می شود. با توجه به تعطیلات تابستانه میزان مراجعه کنندگان در این دوره کمتر از سایر فصول سال می باشد.

1. روزآمد سازی وب سایت کتابخانه بیمارستان و انتشار اخبار و اطلاعیه های جدید

1. تازه های کتاب

تعدادی از منابع فارسی خریداری شده از نمایشگاه بین المللی کتاب سال 98 به کتابخانه تحویل داده شد. لیست منابع در زیر درج شده است:

Rockwood fractures in adults and children 9th 2019

گزیده درسنامه ارتوپدی و شکستگی

هاریسون 2018 کبد و پانکراس، کلیه، غدد و متابولیسم، ریه

دستنامه بالینی پرستاری داخلی جراحی 2018 برونر سودارث

تمامی کتابها فهرست نویسی و آماده سازی شده و در قفسه ها قرار گرفته است.

1. لینک نرم افزار کتابخانه ای آذرسا جهت سهولت دسترسی به همراه فایل راهنمای ثبت نام و عضویت و جستجو آذرسا در سایت قرار داده شد.

1. نشان سامانه های نوپا و منبع یاب جهت سهولت دسترسی و معرفی هر چه بیشتر بارگذاری شد.

1. راهنمای استفاده کاربران از  کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی تهیه و در سایت هم به صورت pdf و هم html  بارگذاری شده است.

1. لینک کتابخانه  در صفحه وب سایت بیمارستان بارگذاری شده است . لینک وب سایت کتابخانه دیجیتال و وب سایت کتابخانه مرکزی در وب سایت کتابخانه بیمارستان قرار داده شد.
  2. آیتم ساعت کار کتابخانه نیز در قسمت درباره کتابخانه بارگذاری شده است.
  3. مشخصات کامل و سمت شغلی تلفن و ایمیل  پرسنل کتابخانه در سایت بارگذاری شده است.
  4. در این 3 ماهه متاسفانه کارگاه آموزشی برگزار نگردید .
  5. آدرس پستی ، شماره تلفن فکس بیمارستان در سایت بارگذاری شده است.
  6. لینک وب سایت کتابخانه بیمارستان هم در صفحه اصلی بیمارستان و هم در صفحه اول کتابخانه مرکزی قرار داده شده است.
  7. لینک درباره ما شامل تاریخ ، هدف، چشم انداز و معرفی جامعه استفاده کننده در سایت بارگذاری شد.
  8. جمع آوری و فایل کردن روزانه کتب استفاده شده توسط دانشجویان در قفسه های کتاب
  9. تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل و کارکنان بازنشسته
  10. دریافت و تحویل 10  جلد کتاب اهدایی
  11. راهنمایی مراجعان به کتابخانه اعم از دانشجویان وکارکنان و هیات علمی دانشگاه و یا مراجعان خارج از دانشگاه جهت استفاده از منابع و امکانات موجود