گزارش عملکرد سه ماهه اول سال 1398

گزارش عملکرد کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی بابل سه ماهه اول 1398

1. امانت منابع ، پیگیری کتب امانتی، تمدید مدارک و .....

1. از نرم افزار جامع تحت وب آذرسا (پارس آذرخش) جهت سازماندهی و مدیریت منابع کتابخانه ای استفاده می شود. امانت منابع نیز از طریق آذرسا صورت میگیرد. روزانه به طور میانگین 10 مورد امانت کتاب انجام می شود.

1. از واتس آپ وتلگرام ،  پیامک، تابلو اعلانات برای ارتباط با کاربران کتابخانه استفاده میشود.

آدرس تلگرام کتابخانه:  http://telegram.me/bheshti_lib

4. روزآمد سازی وب سایت کتابخانه بیمارستان که شامل اطلاعات زیر می باشد:

*  معرفی کتابخانه

* معرفی پرسنل کتابخانه و اطلاعات تماس و مدرک تحصیلی

*آدرس پستی، تلفن و نمابر و ایمیل

* لینک منابع الکترونیکی

* اخبار روز آمد شامل خبر های حوزه کتابخانه و کتابداری و اطلاعیه کارگاههای پیش رو

* تازه های کتاب :

سیاست خرید کتاب به خصوص برای گروههای آموزشی که رزیدنت دارند، می باشد . سفارش کتابهای جدید گروهها به خصوص گروههای جراحی، ارولوژی ، ارتوپدی، قلب، بیهوشی جهت خریداری از نمایشگاه کتاب گردآوری شد و در اختیار کتابخانه مرکزی قرار داده شد . یک سری از منابع خریداری شده به شرح ذیل تحویل کتابخانه شده است :

1- اسکی ارتوپدی

2- مجموعه پرسش ها و پاسخ های تشریحی ارتوپدی بورد 97

3- بررسی تصویربرداری پزشکی بیماری های شایع سیستم اعصاب مرکزی

4- اسکی جراحی

5- راهنمای داروهای ژنریک

6- درسنامه جامع پرستاری داخلی جراحی

7- مجموعه پرسش ها و پاسخ های تشریحی جراحی 97

8- خلاصه ویلیامز 2018

9- گایدلاین مغز و اعصاب

10- آمار اپیدمیولوژی و طب مبتنی بر شواهد بالینی

1. لینک نرم افزار کتابخانه ای آذرسا جهت سهولت دسترسی به همراه فایل راهنمای ثبت نام و عضویت و جستجو آذرسا در سایت قرار داده شد.

1. نشان سامانه های نوپا و منبع یاب جهت سهولت دسترسی و معرفی هر چه بیشتر در قسمت اسلایدر سایت بارگذاری شد.

1. راهنمای استفاده کاربران از  کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی تهیه و در سایت هم به صورت pdf و هم html  بارگذاری شده است.

1. راهنماهای آموزشی جهت استفاده مراجعه کنندگان تهیه و در سایت بارگذاری شده است . راهنماهایی نظیر معرفی سایت های science direct, clinical key و راهنمای سایت آذرسا ، معرفی کتابخانه .

یک راهنما هم برای مجلات تمام متن که بیشتر مورد استفاده گروههای آموزشی می باشد از سایت منبع یاب استخراج و در سایت بارگذاری شده است.

1. ساعت کاری کتابخانه ازاواخر خرداد تا پایان مردادماه از ساعت 6:30 الی 18:30 دقیقه شده است.
  2. نام کامل بیمارستان در صفحه وب سایت بیمارستان بارگذاری شده است .
  3. گالری تصاویر کتابخانه برای وب سایت بیمارستان لحاظ شده است.
  4. منابع الکترونیکی به صورت جداگانه کتاب و مجلات از سایت منبع یاب استخراج شد و برای مدیران گروههای آموزشی ارسال گردید.
  5. آیتم ساعت کار کتابخانه نیز در قسمت درباره کتابخانه بارگذاری شده است.
  6. مشخصات کامل و سمت شغلی تلفن و ایمیل  پرسنل کتابخانه در سایت بارگذاری شده است.
  7. آئین نامه عضویت ، خدمات کتابخانه وجین در سایت بارگذاری شد. وجین پاره ای از منابع فارسی نیز انجام شده است تا برای کتابهای دریافتی از نمایشگاه در قفسه ها فضای خالی وجود داشته باشد.
  8. در این 3 ماهه متاسفانه کارگاه آموزشی برگزار نگردید .
  9. درج آخرین تاریخ به روز رسانی و تعداد بازدید وب سایت در سایت لحاظ شده است.
  10. آدرس پستی ، شماره تلفن فکس بیمارستان در سایت بارگذاری شده است.
  11. نقشه سایت تهیه شده و در سایت بارگذاری شده است.
  12. آدرس وب سایت کتابخانه نیز مطابق الگوی استاندارد کتابخانه های علوم پزشکی کشور می باشد . https://beheshtilib.mubabol.ac.ir
  13. لینک وب سایت بیمارستان هم در صفحه اصلی بیمارستان و هم در صفحه اول کتابخانه مرکزی قرار داده شده است.
  14. شماره شابکا بیمارستان در صفحه اول وب سایت بارگذاری شده است. IR-202880009