گزارش عملکرد کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی بابل سه ماهه سوم 1398

اهم فعالیتهای کتابخانه

1. امانت منابع ، پیگیری کتب امانتی، تمدید مدارک و .....
  2. از نرم افزار جامع تحت وب آذرسا (پارس آذرخش) جهت سازماندهی و مدیریت منابع کتابخانه ای استفاده می شود. امانت منابع نیز از طریق آذرسا صورت میگیرد. روزانه به طور میانگین 10 مورد امانت کتاب انجام می شود.
  3. جمع آوری و فایل کردن روزانه کتب استفاده شده توسط دانشجویان در قفسه های کتاب
  4. تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل و کارکنان بازنشسته
  5. راهنمایی مراجعان به کتابخانه اعم از دانشجویان وکارکنان و هیات علمی دانشگاه و یا مراجعان خارج از دانشگاه جهت استفاده از منابع و امکانات موجود
  6. وجین اکثر کتابهای لاتین زیر سال 2000 میلادی
  7. خرید pdf  کتابهای گروههای اصلی بیمارستان و ارسال به دفاتر مدیر گروهها
  8. تازه های کتاب

خرید کتاب برای گروه جدید مرکز (نوروسرجری )

شامل کتابهای

1. Youmans neurological surgery
  2. Gray's Anatomy 2016
  3. Dejong's the neurologic examination
  4. Benzel's Spine surgery
  5. Handbook of neurosurgery

تمامی کتابها فهرست نویسی و آماده سازی شده و در قفسه ها قرار گرفته است.

1. روزآمد سازی وب سایت کتابخانه بیمارستان و انتشار اخبار و اطلاعیه های جدید من جمله اطلاع رسانی در خصوص هفته کتاب و کتابخوانی و تعیین کتابخوان برتر کتابخانه بیمارستان
  2. لینک نرم افزار کتابخانه ای آذرسا جهت سهولت دسترسی در سایت بیمارستان و کتابخانه  قرار داده شد.

1. نشان سامانه های نوپا و منبع یاب جهت سهولت دسترسی و معرفی هر چه بیشتر بارگذاری شد.

1. راهنمای استفاده کاربران از  کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی تهیه و در سایت هم به صورت pdf و هم html  بارگذاری شده است.

1. لینک کتابخانه  در صفحه وب سایت بیمارستان بارگذاری شده است . لینک وب سایت کتابخانه دیجیتال و وب سایت کتابخانه مرکزی در وب سایت کتابخانه بیمارستان قرار داده شد.
  2. آیتم ساعت کار کتابخانه نیز در قسمت درباره کتابخانه بارگذاری شده است.
  3. مشخصات کامل و سمت شغلی تلفن و ایمیل  پرسنل کتابخانه در سایت بارگذاری شده است.
  4. آدرس پستی ، شماره تلفن فکس بیمارستان در سایت بارگذاری شده است.
  5. لینک وب سایت کتابخانه بیمارستان هم در صفحه اصلی بیمارستان و هم در صفحه اول کتابخانه مرکزی قرار داده شده است.
  6. لینک درباره ما شامل تاریخ ، هدف، چشم انداز و معرفی جامعه استفاده کننده در سایت بارگذاری شد.