گزارش عملکرد سالانه 1400

کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی بابل : گزارش عملکرد  سال 1400

کتابخانه بیمارستان  شهید بهشتی بابل زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مشغول به فعالیت می باشد. هر ساله بیمارستان و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با تهیه منابع علمی چه به صورت چاپی و چه به صورت الکترونیکی که در سامانه نوپا و منبع یاب قراردارد باعث شده که کاربران کتابخانه دسترسی سریعتربه این منابع داشته باشند و در اینجا وظیفه اصلی کتابدارها در کتابخانه ها نشر واشاعه سریع اطالعات علمی به کاربران محترم میباشد.

اهم کارکرد کتابخانه در سال جاری

• سفارش کتاب از محل اعتبارات بودجه نمایشگاه
  • تهیه و تنظیم لیست کتابهای کم استفاده مخزن جهت وجین
  • وجین 100 نسخه کتاب فارسی از مجموعه کتابخانه
  • راهنمایی و پاسخگوئی به مراجعان و کمک به بازیابی مقالات از مجلات چاپی و الکترونیکی
  • آموزش مراجعین در استفاده از پایگاههای اطلاتی و اینترنت
  • مرمت کتابهای پراستفاده
  • دانلود و پرینت مقالات مورد نیاز اعضا هیات علمی
  • دانلود کتابهای لاتین مورد نیاز اعضا هیات علمی و رزیدنت ها
  • روزآمد سازی سایت کتابخانه بیمارستان که شامل اطلاعات زیر می باشد:

*  معرفی کتابخانه

* معرفی پرسنل کتابخانه و اطلاعات تماس و مدرک تحصیلی

*آدرس پستی، تلفن و نمابر و ایمیل

* لینک منابع الکترونیکی

* اخبار روز آمد شامل خبر های حوزه کتابخانه و کتابداری و اطلاعیه کارگاههای پیش رو

* تازه های کتاب : مجموعه ای از کتابهای فارسی و لاتین برای کتابخانه خریداری شده است که اهم آنها کمپل ارتوپدی ، راکوود ارتوپدی، کمپل ارولوژی میلیر بیهوشی ، سابیسون جراحی به زبان انگلیسی ی باشد . ترجمه شوارتز سری کامل ، سری کتب جراحی کرمی و... نیز خریداری شد .

• جمع آوری و فایل کردن روزانه کتب استفاده شده توسط دانشجویان در قفسه های کتاب
  • تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل و کارکنان بازنشسته
  • راهنمایی مراجعان به کتابخانه اعم از دانشجویان وکارکنان و هیات علمی دانشگاه و یا مراجعان خارج از دانشگاه جهت استفاده از منابع و امکانات موجود
  • برگزاری کارگاه آمورشی پژوهشی پروپوزال نویسی توسط خانم دکتر مسرور در تاریخ 18/5/1400 در سالن امام حسین بیمارستان شهد بهشتی