گزارش عملکردسال 1397

گزارش عملکرد کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی بابل سال 97

1. مسئول کتابخانه بیمارستان دارای مدرک کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی می باشد.از سال 1386 تاکنون

1. کلیه امور تخصصی کتابخانه بر عهده کتابدار می باشد. پیگیری کتب امانتی، تمدید مدارک و .....

بعد از ساعت اداری نیز کارشناسان بخش های دیگر مسولیت امانت را برعهده دارند.

1. از نرم افزار جامع تحت وب آذرسا (پارس آذرخش) جهت سازماندهی و مدیریت منابع کتابخانه ای استفاده می شود. امانت منابع نیز از طریق آذرسا صورت میگیرد. روزانه به طور میانگین 10 مورد امانت کتاب انجام می شود.

1. شماره شابکا کتابخانه در وب سایت کتابخانه بیمارستان قرار دارده شده و به سایت کتابخانه ملی لینک داده شده است.

1. از واتس آپ وتلگرام ،  پیامک، تابلو اعلانات برای ارتباط با کاربران کتابخانه استفاده میشود.

آدرس تلگرام کتابخانه:  http://telegram.me/bheshti_lib

1. بعد از پیگیریهای به عمل آمده  سایت کتابخانه در صفحه اصلی سایت بیمارستان شهید بهشتی قرار گرفته است .مختصری توضیحات نیز لحاظ شده است.

7. روزآمد سازی سایت کتابخانه بیمارستان که شامل اطلاعات زیر می باشد:

*  معرفی کتابخانه

* معرفی پرسنل کتابخانه و اطلاعات تماس و مدرک تحصیلی

*آدرس پستی، تلفن و نمابر و ایمیل

* لینک منابع الکترونیکی

* اخبار روز آمد شامل خبر های حوزه کتابخانه و کتابداری و اطلاعیه کارگاههای پیش رو

* تازه های کتاب :

سیاست خرید کتاب به خصوص برای گروههای آموزشی که رزیدنت دارند، می باشد . در این 3 ماهه کتابی خریداری نشده است . کتابدار در پی سفارش کتابهای جدید گروهها به خصوص گروههای جراحی، ارولوژی ، ارتوپدی، قلب، بیهوشی بوده و لیست جهت خریداری از نمایشگاه کتاب گردآوری شد.

*لینک نرم افزار کتابخانه ای آذرسا جهت سهولت دسترسی به همراه فایل راهنمای ثبت نام و عضویت و جستجو آذرسا در سایت قرار داده شد.

8. نشان سامانه های نوپا و منبع یاب جهت سهولت دسترسی و معرفی هر چه بیشتر در قسمت اسلایدر سایت بارگذاری شد.

9.با هماهنگی های انجام شده 2 کارگاه برای اساتید و دانشجویان و دانش پژوهان این مرکز دایر گردید.

10.   ژورنال کلاب ارزیابی نقادانه مقاله با ارایه دکتر کشتکار در تاریخ 12/12/1397 در سالن امام حسین بیمارستان برگزار گردید که فایل مقاله بررسی شده و فایل کارگاه به همراه عکس ها در سایت کتابخانه بیمارستان  بارگذارری شده است . لیست شرکت کنندگان نیز به صورت فایلی جداگانه ضمیمه مدارک شده است.

11. کارگاه نگارش و داوری مطالعات کارآزمایی بالینی با ارایه سرکار خانم دکتر میرابی در تاریخ 16/12/1397 در سالن همایش ساختمان الغدیر برگزار گردید. فایل کارگاه ب ه همراه عکس در سایت بیمارستان بارگذاری شده است.

12. راهنمای معرفی کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی تهیه و در سایت بارگذاری شده است.

13.  راهنماهای آموزشی جهت استفاده مراجعه کنندگان تهیه و در سایت بارگذاری شده است . راهنماهایی نظیر معرفی سایت های science direct, clinical key و راهنمای سایت آذرسا ، معرفی کتابخانه .

14. یک راهنما هم برای مجلات تمام متن که بیشتر مورد استفاده گروههای آموزشی می باشد از سایت منبع یاب استخراج و در سایت بارگذاری شده است.